Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 39 62 97

Send os en e-mail
Der er 126 varer.

Smykker med sten: et unikt særpræg

Er du på udkig efter smukke og unikke smykker med sten, der har deres helt eget særpræg, så vil ”Red Leaves”-kollektionen fra Kapini være noget for dig. Her på siden kan du finde vores udvalg af smykker, der har ædelsten som det bærende element.

Om ”Red Leaves”-kollektionen

Smykkerne har et historisk præg, der trækker tråde til både fortiden, men også i meget høj grad til det mystiske og det magiske! Der er designs, der både er fyldige og rustikke, med en høj detaljeringsgrad, såvel som designs, der fremstår enkle, minimalistiske og elegante. For at finde det helt rigtige autentiske udtryk, rejser vi ud i verden for at finde inspiration og materialer. Smykker prydet med sten fremstår opsigtvækkende, men samtidig elegante - de kan bæres ved særlige lejligheder eller bruges som et smukt accessory, der giver hverdagen et magisk touch.

Landsdækkende levering af alle smykker

Vores priser på smykker med sten starter fra under 400 kr. og går op til ca. 3.500 kr., hvilket betyder, at du kan finde et smykke i vores kollektion, uanset hvad dine ønsker til pris er. Mange af smykkerne er oplagte som gaveidéer til fødselsdage, konfirmationer, jubilæer m.v. Vi tilbyder levering til kunder i hele Danmark, og alle leveringer foregår via Postnord. Leveringstiden er på typisk 1-3 dage, og fragtomkostningerne ligger på kun 30 kr.

Varer sidevis

Varer sidevis