Skip to content

Om os

Hos kapini.dk finder du altid et bredt udvalg af smykkematerialer samt færdige smykker efter eget design – udover salg fra kapini.dk kan du finde os på de fleste sten- og smykkemesser i Danmarkog nordeuropa. Virksomheden er medlem af Ædelmetalkontrollen.

Kerneværdierne i virksomheden er ærlighed, et sortiment af høj kvalitet og tilfredse kunder.

Unikke smykker – jewelry by Kapini
Er du på udkig efter smukke og unikke smykker, enten til dig selv eller til en, du holder af, så skal du gå på opdagelse i vores store udvalg af håndlavede smykker. Hos Kapini finder du et stort og velassorteret udvalg af både unikke smykker samt smykkedele.

Red Leaves og Green Leaves-kollektionerne
Vores smukke håndlavede smykker er unikke og noget helt for sig. Hos Kapini kan vi godt lide at lege med både klassiske, moderne og antikke udtryk. Derfor har vi lavet to serier, der afspejler to helt forskellige designmæssige retninger.

Bag om Kapini
Vi har mere end 15 års erfaring inden for smykkebranchen og går utroligt højt op i kvaliteten af vores produkter. Vi rejser selv ud i verden, hvor vi finder inspiration til nye smykker. Det er på denne måde, at vi finder de helt unikke udtryk og designs, som vores smykker fremstår med. Har du nogle spørgsmål til vores sortiment af smykker, engrossalg, priser eller levering, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Landsdækkende levering på alle varer
Vi forhandler vores smykker og smykkedele til kunder i hele landet, og typisk tager leveringen kun 1-3 arbejdsdage, fra vi har modtaget din ordre. Vi sender vores varer via Postnord, og al forsendelse koster kun 30 kroner.

Om kapini

Vi rejser selv ud i verden, hvor vi finder inspiration til nye smykker. Det er på denne måde, at vi finder de helt unikke udtryk og designs, som vores smykker fremstår med.

Hvem er bag kapini?

jlinderroth

Jonas Linderoth

jonas@kapini.dk

Siden 2012 har jeg været en del af kapini, og været med til at flytte fokus fra mere sjældne og historiske objekter helt hen på smykker, hvor fokus er 100% den dag idag. Jeg er uddannet arkitekt, og har idag det primære ansvar for design af smykker, kontakt til vores leverandører og håndtering af ordrer på kapini.dk

karen

Karen
Piilmann

karen@kapini.dk

Jeg har drevet virksomhed inden for smykkebranchen i 15 år og har stor erfaring inden for faget. Jeg rejser selv ud i verden og køber mine varer og er altid på udkig efter nye, anderledes og spændende produkter. Således har jeg personligt hånd i hanke med alt hvad der sælges fra min virksomhed og holdes gerne til ansvar herfor.