Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 39 62 97

Send os en e-mail
Der er 71 varer.

Smykketilbehør til fremstilling af dine egne smykker

Er du på udkig efter smykketilbehør til fremstilling af dine egne smykker, så er du kommet til det helt rette sted. Her på denne side kan du finde et bredt og velassorteret udvalg af alt det, du behøver for at kunne fremstille dine egne smykker som for eksempel halskæder, armbånd og øreringe.

Bredt udvalg af tilbehør til ethvert behov

Vi forhandler blandt andet et stort og spændende udvalg af forskellige låsetyper, afslutninger, wires og tråd, ringe, kroge til øreringe, klemperler, perlestave, kæder i metermål og meget mere. Alt vores smykketilbehør er af sterling sølv og forgyldt sterling sølv. Derudover er enkelte varer af stål og nogle få er forsølvede / forgyldte. Dette vil fremgå tydeligt i produktteksten for den pågældende vare.

Kontakt os for spørgsmål eller bestil dit smykketilbehør online

Har du fundet det tilbehør, som du står og mangler til din egen produktion af smykker, så kan du nemt og hurtigt bestille det online hos os via vores webshop. Så sørger vi for, at det bliver leveret hjem til dig inden for ganske kort tid. Har du nogle spørgsmål omkring vores produkter, eller har du brug for hjælp til at gennemføre din bestilling, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 23 39 62 97, men du kan også skrive til vores e-mail info@kapini.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os snarest muligt. Vi ønsker dig god fornøjelse med din smykkeproduktion!

Underkategorier


Varer sidevis

Varer sidevis