Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:23 39 62 97

Send os en e-mail
Der er 184 varer.

Green Leaves - natursmykker til alle anledninger

Holder du af naturens former og motiver, og er du derfor på udkig efter smukke natursmykker enten til dig selv eller som en gave til en, du holder af? Så er det ”Green Leaves”-kollektionen fra Kapini, du skal kigge nærmere på. Her på siden finder du et stort og velassorteret sortiment af natursmykker, som vi forhandler online til kunder i hele landet.

Bag om kollektionen

Disse unikke smykker, som du kan finde her på siden, er inspireret af naturen. Det er også en af grundene til, at vi kalder kollektionen for ”Green Leaves”. Der er tale om elegante natursmykker med unikke referencer til naturen og alle dens mange former og strukturer. Vi hos Kapini går utroligt højt op i kvalitet og rejser derfor selv ud i verden for at finde materialer og inspiration til vores smykker. ”Green Leaves” natursmykker har et tydeligt nordisk islæt, men inspirationen til vores kollektioner kommer faktisk fra hele verden. Kollektionen består både af ringe, øreringe og armbånd i både guld, roseguld, sølv og rhodium (forgyldt og rhodineret sterlingsølv) - vores designs er sirlige og enkle og passer til både hverdag og fest.

Bestil online eller kontakt os for hjælp

Du kan bestille vores natursmykker online her i vores webshop. Vi leverer til kunder i hele landet, og typisk leveres produkterne allerede inden for kun 1 -3 hverdage. Leveringen foregår med Postnord og koster 30 kr. uanset din ordres størrelse. Har du nogle spørgsmål omkring vores produktsortiment, eller har du brug for hjælp til din bestilling, så hører vi gerne fra dig.

Varer sidevis

Varer sidevis